+420 777 300 012 info@wertheim.cz

Hledáte spolehlivý ekonomický systém, ve kterém můžete účtovat Vy i Váš daňový poradce online v reálném čase? Řešením je účetnictví online v ABRA Flexi.

Nový systém je možné provozovat téměř na všech operačních systémech. Pracovat v ABRA Flexi můžete nejenom pomocí standardní aplikace, ale také pomocí webového prohlížeče. Jedná se o unikátní vlastnost ABRA Flexi, která umožňuje zpracovávat nebo prohlížet data na libovolném počítači bez nutnosti instalace programu.

Klienti pořizují doklady přímo do systému – obě strany tak vždy vidí aktuální stav účetnictví, díky přímé podpoře daňového poradce online v ekonomickém systému vyjde celé řešení výrazně levněji. Můžeme přímo importovat elektronické bankovní výpisy nebo to může udělat i sám klient. Odpadá tak duplicitní párování plateb, které je bez online účetního systému tak časté.

Všechny doklady jsou přímo zadané v ekonomickém systému. Vy nebo daňový poradce může přiložit naskenovanou kopii účtovaného dokladu nebo jeho přílohy. Protože jsou data uložena na serveru WERTHEIM, budete k nim mít vždy přístup. Nasazení online účetního systému výborně doplňuje naši službu VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘE, protože vedle využití poskytovaného sídla a kancelářských služeb získáváte také online účetní a online daňového poradce bez nutnosti budovat a provozovat kamennou kancelář. Variantně lze využít cloudové řešení včetně mobilní aplikace na schvalování a nahrávání dokladů wflow a nechat data zpracovat umělou inteligencí. Vzdálenosti nehrají roli – obchodně řídíte firmu za využití našich komplexních služeb. Vidíte vždy aktuální údaje a máte systém propojení s eshopem či CRM.

ABRA Flexi je systém, který lze snadno napojit na ostatní software, které firmy používají. Integrováním otevřeného programátorského rozhraní REST API je systém otevřen a připraven pro připojení k systémům třetích stran. V současné době je systém Flexi propojen s různými systémy od mnoha dodavatelů.

Aplikace umí mluvit v několika jazycích a data lze vést data vícejazyčně. Můžete tak tisknout faktury v angličtině i češtině. Navíc zahraniční majitelé firem budou systému rozumět i díky výkazům IFRS. V systému ABRA Flexi lze snadno nastavit, kam má který uživatel přístup a která data vidí. Můžete tak snadno nastavit, že vidí jen svůj sklad či jen své středisko. Můžete také nastavit, že nevidí nákupní ceny, že nesmí měnit již jednou vytištěnou fakturu a mnoho dalšího.

Potřebujete se poradit o nasazení online účetního systému ABRA Flexi ve vaší firmě nebo o jeho bezplatném užívání pro klienty naší společnosti?
Kontaktujte nás na info@wertheim.cz, telefonicky na 777 300 012, přes ICQ: 604871201, Skype: wertheim.cz nebo prostřednictvím Kontaktního formuláře.

WERTHEIM, spol. s r.o.
Společnost pro daňové a účetní poradenství
Švihovská 264/1
142 00 Praha 4
ČESKÁ REPUBLIKA
Mobil: +420 777 300 012
E-mail: info@wertheim.cz
Web: www.wertheim.cz

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

12 + 4 =